Over ons

Kaasrijper zijn is in de eerste plaats vakman zijn
in dienst van smaak en kwaliteit

Julien_Hazard_Reportage-18bis

Julien Hazard

Ik werd kaasrijper door toevalligheden in het leven … Als student politieke wetenschappen in Leuven stelde ik al snel vast dat ik niet gemaakt ben om achter de boeken te zitten. Plots trok een advertentie mijn aandacht. Als vereiste stond er: ‘Graag kaas eten’. Als bon vivant dacht ik meteen: dat is me op het lijf geschreven.

Mijn grootouders waren landbouwers en leerden me aandacht te hebben voor alles wat op het bord belandt.  Fried Elsen bood mij wat hij beloofde: een vorming in de wereld van de kaas en zijn rijping. Hij nam me tien jaar onder zijn vleugels, waarna ik van start ging met een eigen zaak. Hier kan ik met veel enthousiasme mijn passie met jullie delen: kaas en mooie producten, met bijzondere aandacht voor gepassioneerde ambachtslui.